Gyertyaszál egyedivététele

Ezzel a lehetőséggel a megjelenő gyertyaszálat teheti egyedibbé, hogy jobban elkülönüljön a többi gyertyától. Az egyedi megjelenés ezentúl a gyertyaszállal együtt fog megjelenni, így például a gyertyatartó oldalakon vagy a percről-percre alkalmazásban kiemeli, elkülöníti, könnyen megtalálhatóvá, beazonosíthatóvá teszi az Ön gyertyáját.

Egyedi megjelenést csak saját gyertyáinak adhat. Hogy a rendszer azonosítani tudja Önt, ezért csak olyan gyertya esetén van lehetőség egyedivétételre, amit belépve gyújtott. Ilyen esetben is csak akkor, ha már belépett.

Az egyedivététel ára 1 egység kedvezményes egyenlegéből, vagy 330 Ft SMS fizetés esetén.

Egyedivé egy gyertyaszálat a gyertya saját oldaláról tehet a ikonnal jelzett hivatkozásra kattintva.

Az egyedivéttétel oldalán a módosítás előtt lehetősége van kipróbálni, melyik megjelenés, hogyan nézne ki a gyertya aktuális állapotán. Ezek a próbálgatások természetesen ingyenesek. Amíg ki nem választja a végső új formátumot, csak az ezen az oldalon égő gyertyán látja majd a változásokat.

Az egyedi jellemző nem időkorlátos. Addig marad a gyertyán, míg meg nem változtatja azt. Amennyiben új megjelenést választ a régi helyett, a régi megjelenés természetesen törlődni fog. (Például, ha a sárga keretes gyertyájára kék keretet választ, akkor ezentúl csak kék kerete lesz a gyertyának.)

Mielőtt kiválasztaná gyertyája egyedi megjelenését, kérjük, figyelmesen olvassa el az egyedivététel részletes feltételeit az oldalon.

Az oldal kezelése

Az egyedivététel oldalán több, egymástól elkülönített tartalom található. Egy-egy tartalmi részt úgy tud megjeleníteni vagy elrejteni, hogy a tartalom vastag fehér címére kattint. A cím előtt található ikon jelzi, hogy a kattintásra mi fog történni. Ha jel van a címsor előtt, az azt jelenti, hogy a címre kattintva a tartalom meg fog jelenni. Amennyiben egy másik tartalom már nyitva van, úgy az új tartalom megjelenésével a régi eltűnik, így mindig csak 1 tartalmat láthat egyszerre. Ha jelet lát a sor elején, a kattintásra elrejtődik a tartalom.

Amennyiben egyedi megjelenést módosító tartalmat lát, választhat az egyedi megjelenésekre kattintva. Amennyiben kiválasztott egy megjelenés, az a tartalmi rész tetején, a címsor alatt látható gyertyaszálra kerül, hogy megtekinthesse, hogyan mutatna rajta. A gyertyaszál képe mellet van lehetősége véglegesíteni az új formát, vagy itt jelenik meg az is, ha valami miatt nincs erre lehetősége (pl.: nem lépett be, vagy nem a saját gyertyája, amit módosítani szeretne)

Sikeres egyedivététel után megjelenik a gyertyatartó azon oldala, amelyikben az egyedivé tett gyertya van, az új megjelenéssel. Az egyértelműbb beazonosíthatóság végett a gyertya kerete villogni fog. Amennyiben nem választott keretet a gyertya köré, úgy fehér keret fog villogni körötte (persze ez esetben normál megjelenésnél már nem lesz keret a gyertya körül).