A gyertyagyújtás helyét a térképen a ikon jelöli. Akár az automatikusan megállapított, akár az Ön által kiválasztott pozíció elmenthető a ikonra kattintva. A mentett érték a böngészőhöz kötődik. Ha más valaki gyújt gyertyát Ön után úgy, hogy Ön elmentette egy pozíciót, úgy az másnál is elérhető lesz. Amennyiben azonban Ön másik gépről gyújt gyertyát egy másik böngészőn keresztül, ott nem fogja elérni az itt elmentett adatokat.

A gyertyához mindenképpen a megjelenített pozíció tárolódik. Még akkor is, ha azt nem menti el. A mentés csupán arra szolgál, hogy a következő gyertyagyújtásnál egyszerűbben állíthassa be újra.

Kétféle módon menthet el egy pozíciót a térképen:

Mindig az utolsó mentési mód lesz az érvényes, mint ahogy mindig az utolsó elmentett helyzetet fogja megjegyezni böngészője.

Az elmentett értékre 30 napig emlékszik a rendszer. Ha 30 napon belül új gyertyát gyújt, a 30 nap számlálása előről kezdődik, de ha 30 napig nem gyújt gyertyát senki a böngészőjén keresztül, vagy törlik a böngészőből a sütiket, úgy a mentett adatok elvesznek.