Bevezetés alatti teszt állapot

Minden regisztrált felhasználónk feltölthet maximum 10 képet, melyeket később a gyertyák szövegébe egyszerűen beilleszthet az ikonra kattintva.

Új kép feltöltése

A kép feltöltéséhez meg kell adni, melyik sorszámú képet kívánja feltölteni. Csak olyan pozíció választható, amelyikre még nincs képe feltöltve. Ezután válassza ki az új képet, ami maximum 4MB méretű lehet, majd kattintson a Feltöltés gombra. Sikeres feltöltés után az új kép megjelenik a gomb alatti listában. Hiba esetén olvassa el a hibaüzenetet, és aszerint próbáljozzon az új kép feltöltésével. A képek típusa csak jpg, gif vagy png lehet. Fel nem ismert képtípus esetén nem történik feltöltés.

A képek feltöltésekor nem történik rajtuk módosítás, átméretezés.

Minden gyertyagyújtó csak saját felelősségére tölthet fel képeket, és a Gyertyagyújtás.hu fenntartja a jogot, hogy vitás esetben még a vita rendeződése előtt felfüggessze egy kép elérhetőségét, vagy azt törölje.

A feltöltött képek kizárólag a Gyertyagyújtás.hu oldalon jeleníthetőek meg! Más - külső - oldalról az ide feltöltött képekre hivatkozni tilos!

Képek törlése

Képet úgy törölhet, hogy a kép melletti ikonra kattint. Amennyiben úgy töröl képet, hogy azt már beillesztette egy szövegbe, akkor a törlés után a beillesztett helyen nem fog megjelenni a kép. Amennyiben a későbbiekben a törölt pozícióra új képet tölt fel, a beillesztés helyén az fog mehjelenni.

Képek cseréje

Amennyiben egy képet szeretne lecserélni, úgy először törölnie kell a képet, a kép mellett található ikonra kattintva, majd ezután feltölteni az új képet. Amennyiben a kép típusa ugyanaz (jpg, gif,png), úgy az új kép azonosítója ugyanaz lesz, mint a régié, tehát, ha egy gyertyához előtte beillesztette a régi képet, ott a csere után már az új kép fog megjelenni.

Mivel a képek kiterjesztése (jpg, gif,png) a típusától függ, ezért ha egy törölt kép helyett más typusú új képet tölt fel (például gif helyett jpg-t), akkor a régi hivatkozás helyén nem fog látszani az új kép.

Képek listája

Bár a feltöltött képeken módosítás nem történik, az áttekinthetőség miatt a képtár listájában a képek kisebb szélességben jelennek meg. A kép beszúrása után azonban a kép teljes méretében fog megjelenni a szövegben! Amennyiben a listában a képre kattint, egy új ablakban megtekintheti a képet teljes terjedelmében, ahogyna a szövegbeillesztés után látható lesz.